top of page
  • Writer's pictureWeb Content Copywriter

Балкански мед „Безсмъртие“

Балкански мед „Безсмъртие“

Пчелен мед с 20 ppm колоидно злато и 23K чисто злато


Мановият мед е богат на витамини, минерали и аминокиселини. Има силни антибактериални свойства и е подходящ за подсилване на имунитета. Използва се при грипоподобни заболявания; действа отхрачващо. Полезен е при стомашни проблеми като гастрит, язва, заболявания на бъбреците и жлъчката.

Медът съдържа 23К чисто злато, което действа положително на имунитета, храносмилателната система, сърдечно-съдовата система, черния дроб. Добавеното злато подмладява кожата.

Колоидното злато в хранителната добавка действа положително на емоционалното състояние, концентрацията, волята и либидото. Повишава работната памет, действа успокояващо на нервната система. Използва се за лечение на депресия, тревожност, преодоляване на зависимости. Може да облекчи симптомите на артрит, ставни заболявания, наранявания на мускулите.

Дневна доза: 1 лъжица сутрин преди закуска

Използвайте дървена, златна или сребърна лъжица.

Медът губи свойствата си, ако се използва с обикновена метална лъжица.

При правилно съхранение медът не може да се развали.



Recent Posts

See All

Храни, богати на протеини

Протеините са жизненоважни за растежа на тялото, неговото възстановяване и нормално функциониране. Белтъчините са съществена част от ежедневното ни меню и е от важно значение да се приема достатъчно к

Грижа за кожата с био флорална вода от безсмъртниче (част 1)

Флоралните води се използват за грижа за кожата от древността. В днешно време те са разширили своята употреба. Използват се в естествената козметика, парфюмерията, ароматерапията и кулинарията. Флорал

bottom of page