top of page
  • Writer's pictureWeb Content Copywriter

Стягащо бельо за след раждане


Как да изберем стягащо бельо?

Произвеждат се много видове коригиращо бельо според различните нужди и предпочитания на жените – сутиени, корсети, колани, грации, панталони, клинове, шорти и други.

Изборът на стягащо бельо е сложен. То трябва да бъде селектирано в зависимост от размера – при силно стегнат корем може да се покаже плисета на гърба и бедрата, което би било некрасиво.

Бельото трябва да е удобно. Препоръчва се предварително да бъдат измерени и записани данните: гърди, под гърдите, бедра и талия. След това, на базата на размерите, може да се пристъпи към покупката.

Важен аспект при избор на коригиращо бельо е цветът. Не трябва да се откроява от цвета на дрехите. Съответно за цветни, светли или ярки дрехи е най-добре да се избере телесен цвят бельо, а за тъмните дрехи – черен цвят.

Колко време може да се носи стягащото бельо?

Коригиращото бельо се счита за активна част от гардероба и може да се използва постоянно. В случай, че се използва за първи път, може да се носи по един-два часа на ден докато се свикне с него.

Когато тялото свикне с новите усещания, бельото може да бъде носено от 8 до 10 часа на денонощие за да има максимален ефект от корекцията.

Ако е планирано да бъде носено редовно могат да бъдат закупени няколко комплекта, които да се сменят. Важно е да се знае, че някои видове бельо са предназначени само за употреба според спецификацията времеви обхват.

Каква грижа се полага за стягащото бельо?

Прането на коригиращото бельо може да бъде както ръчно, така и в перална машина. Не се препоръчва употребата на белина. За да се запази размера, не се препоръчва да се пуска в сушилня, както и да не се глади.


Какви модели стягащо бельо се предлагат?

Има различни видове коригиращо бельо – клин, боди, потник, бикини, сутиен, колан и други.

Оформящите бикини са най-широко разпространени. Те са най-често с висока талия, предназначението им е да стегнат корема и паласките, както и фино да подчертаят ханша и талията. Този тип стягащо бельо е практичен и ефективен за всекидневна употреба.

Оформящите клинове са придобили голяма популярност в последно време. Те имат по-широк обхват на действие. Стягат и оформят бедрата, дупето, ханша и корема, както и нежно подчертават талията. Този тип оформящо бельо е подходящ при носене на дълги рокли, панталони или гащеризони.

Най-функционални са оформящите топове, корсети и бодита. Могат да бъдат носени както под дрехите, така и самостоятелно и се предлагат в много разнообразни дизайни. Те се използват за да бъде вталена цялата горна част на тялото, подчертавайки бюста и талията.

Еластичните панталони са специално разработени за да бъдат много гъвкави и да помогнат на тялото да изглежда по-слабо след раждането. Особено силно действие имат, ако е загубено голямо количество тегло в коремната област. Предлагат се в различни стилове с различна изработка, някои от които имат еластична лента, която помага да се поддържа контурът на талията.

Оформящото бельо може да се носи под официален тоалет, под спортен екип, както и под спортно-елегантни облекла.

Ние, от vodo.bg, предлагаме стягащо бельо с висока талия, стягащ клин и стягащ корсет с презрамки. За изработката на тези продукти е използвана подобрена безшевна технология, чрез която всички зони се притискат равномерно. И трите продукта имат коригиращ и отслабващ ефект. Компресията в областта на талията и отстрани намалява размера, стяга корема и образува тънък силует. Бельото е незабележимо под дрехи, пропуска въздух и позволява на кожата да диша. И трите модела бельо се предлагат в бял, черен и бежов цвят, което позволява да бъдат подбрани спрямо цветовете на дрехите под които ще ги носите. Предлагат се в размери от S до 3XL.





7 views0 comments

Recent Posts

See All

Защо да изберем български обувки?

Когато ни предстои да купим нови обувки е добре да обмислим възможността за избор на български модели. Какви са предимствата и недостатъците на родното производство обувки? Недостатъците на българскит

Как да изберем зимни обувки?

Когато предстои покупка на зимни обувки е важно да се подходи внимателно за да бъдат те топли и удобни. Най-важното и първото с което трябва да се съобрази купувачът е материалът. · Естествена к

Как да изберем колан?

Коланите са едни от най-предпочитаните и най-носени аксесоари. Изборът макар и на такъв масово използван артикул има своите тънкости. На първо място трябва да се определи правилният размер на колана.

bottom of page