top of page
  • Writer's pictureWeb Content Copywriter

Doctor’s Formulas Nefrolin Kidney Health Formula

Updated: Oct 8, 2022

Doctor’s Formulas Nefrolin (Билкова формула , в подкрепа на бъбреците и уринарния тракт)

Хранителна добавка 100 ml


Doctor’s Formulas Nefrolin на гръцката компания Doctor’s Formulas е течна хранителна добавка за поддържане на бъбреците и уринарния тракт.

Doctor’s Formulas Nefrolin съдържа билкови екстракти – ява, мечо грозде „Ува Урси“, златник, хвойна, фуматориум, червена боровинка с 30% проантоцианидин.

· Формула за здрави бъбреци

· С екстракт от червена боровинка и билки

· Хранителна добавка в течна форма

· Подкрепа за уринарния тракт



Ува урси се е използвала традиционно за облекчаване на леки симптоми на хронични инфекции на долните пикочни пътища каквито са усещането за парене по време на уриниране и / или често уриниране. Благодарение на комбинацията от билкови екстракти тази хранителна добавка помага при нефролитиаза, камъни в бъбреците, нефрит, цистит и уретрит. Doctor’s Formulas Nefrolin подобрява функциите на пикочната система при песъчинки и камъни в бъбреците, които създават сериозни проблеми на бъбреците и водят до развитието на инфекции.



18 views0 comments

Recent Posts

See All

Храни, богати на протеини

Протеините са жизненоважни за растежа на тялото, неговото възстановяване и нормално функциониране. Белтъчините са съществена част от ежедневното ни меню и е от важно значение да се приема достатъчно к

Балкански мед „Безсмъртие“

Балкански мед „Безсмъртие“ Пчелен мед с 20 ppm колоидно злато и 23K чисто злато Мановият мед е богат на витамини, минерали и аминокиселини. Има силни антибактериални свойства и е подходящ за подсилван

bottom of page